Welkom bij het Platform Inclusief gemeente Hardenberg   Click to listen highlighted text! Welkom bij het Platform Inclusief gemeente Hardenberg

Het Platform Gehandicapten Hardenberg zoekt ervaringsdeskundigen. Het kan zijn dat u een beperking heeft of tegen andere uitdagingen aan loopt, werkt met mensen met een beperking of diverse uitdagingen of mensen in uw directe omgeving kent die dit hebben.

Bent u die ervaringsdeskundige? Dan willen wij graag met u over de mogelijkheden praten!IMG 2147 Medium

Wij vinden het belangrijk dat knelpunten worden gesignaleerd met betrekking tot de inclusieviteit van de gemeente Hardenberg en het volwaardig mee kunnen  doen in de maatschappij. Daarom zoeken wij mensen in de diverse gemeenten en buurtschappen van de gemeente Hardenberg.

Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van de toegankelijkheid van openbare ruimten, straten, winkels, sport, ontspanning of andere zaken voor mensen met een beperking in de gemeente Hardenberg. Maar ook andere aandachtspunten als discriminatie of beeldvorming.

Daarnaast zoeken wij nog bestuurders. Zit het besturen u in het bloed of  bent u meer een regelaar dan een doener? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laatste nieuws

jaarverslag 2017 frontpage

Strony internetowe
Click to listen highlighted text!