U bent hier

Saxenburgh Medisch Centrum


Saxenburgh Medisch Centrum
Wat hebben we hier bereikt?

Vanaf begin 2018 zijn wij bij dit project betrokken. Eerst advies op tekeningen en daarna in gesprek. De bestaande tourniquet is gecheckt met een ervaringsdeskundige. We hebben twee maal een schouwing gedaan in het nieuwe SMC met ervaringsdeskundigen. Er werd zoal gekeken naar ;

tourniquet , deuren , trappen , balies , kleurcontrasten , liften , bewegwijzering , toiletten etc. Bij het advies ook aandacht besteed aan bedden lengte en matrassen voor lijvige mensen.
Bij het nieuwe ziekenhuis zijn we in gesprek gegaan aangezien de stoepranden een belemmering waren voor een heel aantal mensen, er is bij de zogenoemde Kiss & Ride plek een aanpassing gedaan waardoor het voor iedereen nu toegankelijk is om de stoep op te komen.

Het voetpad van en naar de bushalte was een obstakel, inmiddels zijn er aanpassingen verricht waardoor er nu een veilige situatie is gecreƫerd.

Hierboven is de nieuwe situatie te zien. Het voetpad vanaf de rotonde bij ziekenhuis is nu doorgetrokken tot aan de bushalte. Je hoeft nu vanuit sporthal niet meer via het fietspad.